27 Mart 2013 Çarşamba

PREFABRİK EV FİYATLARI


Prefabrik ev fiyatları
Prefabrik ev fiyatları betonarme yapılara göre daha ekonomik olduğundan ucuz fiyatlara hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz. Prefabrik ev fiyatlarına, prefabrik evinizin yapımında kullanılan tüm malzemeler fabrikamız bünyesinde üretildiğinden yansımamaktadır. Siz prefabrik evinizi yaptırmak istediğiniz yerde gerekli olan izinleri aldıktan sonra biz prefabrik evinizi kuruyoruz anlaştığımız miktar üzerinden tahsil ediyoruz. Fiyatların ekonomik olmasının bir diğer sebebi de tüm işçiliğin bünyemizde çalışan teknik personel tarafından yapılıyor olmasıdır. Ek bir ücret ödemeden size en ekonomik düzeyde sunuyoruz. Çok çeşitli proje ve planlarda üretilebilen prefabrik evler dört mevsim iklim koşullarına dayanıklılık gösterebilir. Sizin için elimizden geleni yapıyoruz.
Fiyatlar Aktaş Prefabrik tarafından minimum seviyede tutulmaya özen gösterilmiştir. Firmamızın üretimi olduğu için prefabrik ev fiyatları 20000 tl den başlamaktadır. Fiyatlar iç ve dış cephe boyalarının yapılması, dış ve iç kapıların takılması, tüm pencerelerin çift ısıcamlı takılması, elektrik tesisatınızın tamamı dışarı kadar çekilmesi, su tesisatlarınınız tamamı bağlantı yapacağınız şekilde dışarı kadar çekilmesi, vitrifiye ve Armatür gruplarının temin edilmesi, çatı kaplama ve çatı izolasyonu ile dere inişleri ve oluklarının yerlerine monte edilmesi tamamen bize aittir. Prefabrik ev fiyatları sizin ne istediğinize ve kaç metre kare istediğinize göre değişiklik gösterir prefabrik ev fiyatlarının yapılan tesisat işleri bu fiyata dahildir. Prefabrik ev fiyatları yapının izolasyonuna ve kaç katlı olacağına göre de değişiklik gösterir.
Prefabrik ev üretimini modern üretim teknolojisi kullanarak yapıyoruz kullandığımız bu teknolojiler size prefabrik ev fiyatlarında ekstra ücret olarak yansımamaktadır. Prefabrik evlerimizde kaynaksız vidalı teknoloji kullanmaktayız.
Fiyatlar için teknik ve maliyet açısından bilgi almak için firmamızı arayabilirsiniz. Prefabrik ev fiyatlarını öğrenmek için firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Hafta içi veya hafta sonu prefabrik evleri ve prefabrik ev fiyatlarını yerinde görmek için siz değerli müşterilerimizi firmamıza bekliyoruz.

Hiç yorum yok: