27 Mart 2013 Çarşamba

PREFABRİK EV MODELLERİ


prefabrik ev modelleri
Prefabrik ev modelleri hafif çelik konstrüksiyondan tek katlı ya da çift katlı olarak yapılmaktadır. Prefabrik ev pano sistemi ile tasarlandığı için binanın boyu - eni ve odaların boyutları 1.25 m. ve katları olarak tasarlanır. Bu sistem Ülkemizdeki 4 iklim koşulları, birinci derece deprem şartlarına göre imal edilmiştir. Prefabrik ev modellerimiz hem bu detaylara dikkat edilerek tasarlanır hem de sizin zevkinize uygun olacak şekilde tasarlanır. Prefabrik ev modellerinde tek- iki katlı ve villa seçenekleri mevcuttur.Modeller hazır seçenekleri olduğu gibi teknik ekibimiz ve mimarlarımız tarafından tasarlanıp sizinle beraber geliştirildikten sonra yapım aşamasına geçebilir. Prefabrik ev modellerimiz kurulumu ve kullanımı açısından konforlu bir yaşam sürdürmenize yardımcı olur.
Prefabrik evler için modern çizgiler tasarlıyoruz. Modellerimiz yaşamınıza kolaylık sağlar…
Aktaş prefabrik sizin beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayacak modern mimari tarzıyla size sunuyor.Müşterilerimize sunmuş olduğumuz her prefabrik evler uzman mimarlarımızın yoğun çalışmalarıyla ortaya çıkmaktadırlar.
Aktaş prefabrik prefabrik ev modellerinde temel amacı sizin beğendiğiniz hayalinizdeki tek ya da iki katlı isterseniz villa şeklinde de modeller tasarlayıp yüksek kaliteli düşük fiyatlı kullanımı rahat ferah bir ortamla yaşam kalitenizi yükseltmektir. Prefabrik ev modellerini tasarlarken müşteri memnuniyetini esasa almıştır.
Karadeniz’in ilk ve tek prefabrik markası olan Aktaş Prefabrik istediğiniz yerleşim yeri size ait olan arsaya tek katlı, iki katlı, dubleks ya da yazlık olarak tasarlanabilen prefabrik ev modelleriyle Karateniz de ki bir çok müşterimizi memnun etmiştir. Prefabrik evler deprem bölgesinde olan ülkemizin dubleks ve tek katlı prefabrik evlerin güvenliği açısından ne kadar önem teşkil ettiğini hem basında hem de devlet dairelerin de bildirilmektedir.
Siz değerli müşterilerimiz kullanışlı, kaliteli ve modern bir prefabrik ev sahibi olmak isterseniz ve sitemizden bakabilirsiniz.
Sizi mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz.
 Kısacası şu ki; prefabrik evlerimiz betonarme yapılardan her şekilde; sağlıklı, dayanıklı ve güvenlidir.
Beğendiğinizprefabrik ev modellerini yaptırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz…

Hiç yorum yok: