15 Şubat 2014 Cumartesi

HANLI DÜĞÜN SALONUNA BÜYÜK RAĞBET!!!


Arifiye Belediyesi tarafından, Hanlı Mahallesinde 3 bin 500 metrekarelik alan üzerine yaptırılan düğün salonuna, vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.
3 bin 500 metrekare alan üzerine 500’ü kapalı 500’ü de açık alan olmak üzere bin kişi kapasiteli düğün salonunda, isteyenler salon isteyenler de kır düğünü yapabiliyor.
Salon sorumlusundan alınan bilgiye göre, vatandaşlar ikramlar ve pasta düğün sahibine ait olmak üzere sadece 500 TL'lik salon kirası nedeniyle, salona oldukça yoğun bir ilgi gösteriyor.
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, vatandaşların talebi üzerine hayata geçirerek hizmete sundukları Nehir Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinden sonra, Hanlı Mahallesinde ikamet eden vatandaşların da bu yönde bir talebi olduğunu belirterek, “Vatandaşımızın düğün, nişan sünnet gibi cemiyetlerinin yanı sıra, sosyal ve kültürel içerikli toplantılarını yapabilecekleri bir tesis yapmak için çalışmalarımıza başladık. Bu bölgede bulunan, mülkiyeti Belediyemize ait olan 3 bin 500 metrekarelik alanda 500 kişilik kapalı, 500 kişilik açık alanda olmak üzere toplam bin kişi kapasiteli Hanlı Düğün Salonu ve Sosyal Tesislerinin ihalesini 7 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirdik. Betonarme ve Çelik Konstrüksiyon yapı tazında yapılan tesis başta Hanlı Mahallesi sakinleri olmak üzere, tüm Arifiye'mize hizmet verecek şekilde planlandı. Düğün Salonu için şu ana kadar toplam 850 bin TL harcama yapıldı. Düğün Salonumuz şu anda vatandaşlarımızın her türlü cemiyet ile, her türlü sosyal içerikli toplantı ve seminere ev sahipliği yapabilecek durumda. Vatandaşlarımıza cemiyetleri için oldukça düşük bir rakama kiraya veriyoruz. Otopark sorunu olmayan salonumuz vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Hiç yorum yok: